Lifelong Learning Programme Grundtvig Workshop “I know, I can, I succeed”, 1-7 mai 2011

Sunday, 1 May, 2011

       În perioada 1-7 mai 2011 am participat din la un workshop în Veliko Tarnovo, Bulgaria, având ca scop training-ul de formare pentru persoanele cu boli rare pe dezvoltarea personală. La acest workshop, pe lângă participanţi din România au mai fost participanţi din Ungaria, Polonia, Turcia, Franţa, Spania şi desigur Bulgaria. Din partea ANBRaRo au participat: Robert Veres, Delia Lupaş, Sanda Veres şi Grigore Todor.

 
       La deschiderea oficială a workshopului, au participat invitaţi atât din presa locală cât şi din Bulgaria, printre care scriitorul francez de romane psihologice Laurent Gounelle, precum şi preşedintele Alianţei Naţionale de Boli Rare din Bulgaria, Vladimir Tomov.
 
       La acest workshop am învăţat care este atitudinea corectă la un „job interview” şi cum să abordăm un „job interview”, cum să scriem un CV corect, ce înseamnă procesul de „reteaming.
 
       A fost o experienţă unică, datorită unor oameni unici, care ne-au primit cu mult drag. Totodată am legat noi prietenii care sperăm să ţină în viitor, am învăţat lucruri noi şi acumulat noi experienţe.
Fisier atasat: