Seminarul – "Scleroză Multiplă şi Bolile Rare, exemple de bună practică", 27-29 mai 2010

Thursday, 27 May, 2010
 În data de 27-29 mai membrii APWR, Băican Cosmina, Juhos Emese și Dombi Istvan au participat la Bucureşti, la seminarul Scleroză Multiplă şi Bolile Rare, exemple de bună practică, organizat de Societatea de Scleroză Multiplă din România.
 
Seminarul face parte dintr-un program pentru tineret finanţat de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP) prin programul Tineret în Acţiune, Acţiunea 5.1 - Întâlniri ale tinerilor, proiect derulat în parteneriat cu Alianţa Naţională pentru Boli Rare din România.
 
La seminar au participat tineri afectaţi de scleroză multiplă, boli rare și tineri cu patologii similare, cu scopul de a găsi împreună soluţii viabile la problemele identificate de tinerii cu scleroza multiplă și boli rare.
 
În cadrul seminarului s-au desfăşurat jocuri interactive, icebreakers și lucru în echipă, pentru a dezvolta abilitățile de comunicare, pentru a se identifica rolului fiecărei persoane în grupul din care face parte și pentru a se cunoaşte cât mai bine unii cu alţii.