membrii

ASCID – Centrul de Informare și Îmbunătățire a Calității Vieții pentru bolnavii de Distrofie Musculară și pacienții asistați Respirator

Scopul asociației este apărarea drepturilor persoanelor cu distrofie musculară și asigurarea cadrului medico-psiho-socio-profesional și spiritual în vederea îmbunătățirii calității vieții și a integrării acestora în societate.

Adresa web
Asociația AntiParkinson

Scopul asociaţiei este de sprijinire, îngrijire a bolnavilor de Parkinson şi de dezvoltare a cercetărilor derulate în România pentru tratarea acestei boli.

Adresa web
Asociația Bolnavilor de Mastocitoza

Asociatia Bolnavilor de Mastocitoza are ca scop informarea pacienţilor diagnosticaţi cu mastocitoză şi crearea unui centru de referinţă asemănător Institutului de Studii de Mastocitoză din Toledo.

Adresa web
Asociația Childrens Joy
Asociatia Children’s Joy este o asociatie non-profit care a fost infiintata ca raspuns la nevoile sociale si medicale ale pacientilor, Distonia fiind considerata un sindrom neurologic rar . 
Adresa web
Asociația Copiilor cu Sindrom Hunter din România

Asociația Copiilor cu Sindrom Hunter din România are ca scop ajutarea acestor copii să-și urmeze tratamentul, informare despre ultimele noutăți din domeniu și conștientizarea populației.

Adresa web

Pages